Journal of Food Products Marketing
Verfügbarkeit: | Nur für einen Teil der erschienenen Jahrgänge zugänglich. |
---|---|
Lizenzierter Zeitraum: | Social Science & Humanities Library: Jg. 3, H. 4 (1997) - ReadMe |
Lizenzierter Zeitraum: | Nationallizenz: Jg. 1 (1992) - Jg. 6 (2000) ReadMe |
Restliche Zeiträume: | Homepage der Zeitschrift |
Homepage(s): | |
Volltext online seit: | Jg. 1 (1992) |
Verlag: |
Routledge, Taylor & Francis Group Open Access Policy des Verlages in SHERPA/RoMEO suchen |
ZDB Nummer: | 2112964-2 |
Fachgruppe(n): | |
Schlagwort(e): | |
EZB-Journal-ID: | 36699 |
E-ISSN(s): | |
P-ISSN(s): | |
Form: | Volltext, Online und Druckausgabe |
Kosten: | kostenpflichtig |
Bemerkung: | From food promotion and advertising through new food product development and consumer behavior research, the Journal of Food Products Marketing provides timely, practical articles that keep food marketers on the cutting edge of their profession. The journal includes both refereed research studies as well as opinions, guidelines, and speeches by practitioners which contribute to the better practice and understanding of food marketing. The journal provides a single forum for both food marketing academicians and food marketing practitioners. |
Publizieren: |
OA Finanzierung
Kontakt: APC-Rabatte für Open-Access-Publikationen |
Liste der teilnehmenden Institutionen, die Volltextzugriff bieten. |
Zur Fachübersicht
powered by EZB
Kontakt:
Öffnungszeiten: Mo-Fr 9-17
E-Mail:
nhfxhasg(at)fho.hav-unzohet.qr
Telefon:
+49 40/42838-2233
Telefax:
+49 40/42838-3352