Annals : Food Science and Technology
Availability: | Frei zugänglich |
---|---|
Homepage(s): | |
Fulltext available since: | Volume 7 (2006) |
Publisher: |
Faculty of Environmental Engineering and Biotechnology, Valahia University of Targoviste Search publishers open access policy in SHERPA/RoMEO |
ZDB-ID: | 2621299-7 |
Subject(s): | Agrar- und Forstwissenschaft, Gartenbau, Ernährungs- und Haushaltswissenschaft, Chemie und Pharmazie |
Tag(s): | Lebensmitteltechnologie |
P-ISSN(s): | 2065-2828 |
Appearance: | Volltext, Online und Druckausgabe |
Costs: | kostenlos |
Comment: | Jg. 1 (2000) - 3 (2002): Inhaltsverzeichnisse, Jg. 4 (2003) - 6 (2005): Abstracts |
Zur Fachübersicht
powered by EZB
Kontakt:
Öffnungszeiten: Mo-Fr 9-17
E-Mail:
auskunft@sub.uni-hamburg.de
Telefon:
+49 40/42838-2233
Telefax:
+49 40/42838-3352