Journal of Food Science (formerly: Food Research)
Availability: | Im Campus-Netz sowie für Angehörige der Universität auch extern zugänglich |
---|---|
Licensed Period: | DEAL: Jg. 62 (1997) - ReadMe |
Licensed Period: | Nationallizenz: Jg. 1 (1936) - Jg. 70 (2005) ReadMe |
Homepage(s): | |
Fulltext available since: | Volume 1 , H. 1 (1936) |
Publisher: |
Wiley-Blackwell - STM ; Institute of Food Technology Search publishers open access policy in SHERPA/RoMEO |
ZDB-ID: | 2006705-7 |
Subject(s): | Agrar- und Forstwissenschaft, Gartenbau, Ernährungs- und Haushaltswissenschaft, Chemie und Pharmazie |
Tag(s): | Lebensmitteltechnologie |
E-ISSN(s): | 1750-3841 |
P-ISSN(s): | 0022-1147, 0095-974X |
Appearance: | Volltext, Online und Druckausgabe |
Costs: | kostenpflichtig |
List of participate institutions which offer full access. |
Zur Fachübersicht
powered by EZB
Kontakt:
Öffnungszeiten: Mo-Fr 9-17
E-Mail:
auskunft@sub.uni-hamburg.de
Telefon:
+49 40/42838-2233
Telefax:
+49 40/42838-3352