Journal of Food Measurement and Characterization (Formerly: Sensing and Instrumentation for Food Quality and Safety)
Availability: | Im Campus-Netz sowie für Angehörige der Universität auch extern zugänglich |
---|---|
Licensed Period: | Übergangsvereinbarung DEAL: Jg. 1 (2007) - ReadMe |
Licensed Period: | SpringerNature DEAL: Jg. 14 (2020) - ReadMe |
Homepage(s): | |
Fulltext available since: | Volume 1 , H. 1 (2007) |
Publisher: |
Springer Search publishers open access policy in SHERPA/RoMEO |
ZDB-ID: | 2754612-3 |
Subject(s): | |
Tag(s): | Lebensmitteltechnologie |
E-ISSN(s): | 1932-9954, 2193-4134 |
P-ISSN(s): | 1932-7587, 2193-4126 |
Appearance: | Volltext, Online und Druckausgabe |
Costs: | kostenpflichtig |
Comment: | Bis 5.2011 u.d.T.: Sensing and Instrumentation for Food Quality and Safety (1932-7587) |
List of participate institutions which offer full access. |
Zur Fachübersicht
powered by EZB
Kontakt:
Öffnungszeiten: Mo-Fr 9-17
E-Mail:
auskunft@sub.uni-hamburg.de
Telefon:
+49 40/42838-2233
Telefax:
+49 40/42838-3352