Food and Bioproducts Processing : Transactions of the Institution of Chemical Engineers: Part C (1996-)
Availability: | Nur für einen Teil der erschienenen Jahrgänge zugänglich. |
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Licensed Period: | Elsevier DEAL Core Hybrid: Jg. 137 (2023) - ReadMe |
Licensed Period: | Elsevier DEAL Freedom Collection: Jg. 74, H. 4 (1996) - Jg. 136 (2022) ReadMe |
Remaining Periods: | Homepage of the journal |
Homepage(s): | |
Fulltext available since: | Volume 74 , H. 4 (1996) |
Publisher: |
Institution of Chemical Engineers (IChemE) ; Elsevier Search publishers open access policy in SHERPA/RoMEO |
ZDB-ID: | 2008001-3 |
Subject(s): | |
Tag(s): | Lebensmitteltechnologie |
E-ISSN(s): | 1744-3571 |
P-ISSN(s): | 0960-3085 |
Appearance: | Volltext, Online und Druckausgabe |
Costs: | kostenpflichtig |
Comment: | Bis 1996 bei IChemE erschienen. |
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