FAQ
© 2024 Staats- und Universitätsbibliothek
Hamburg, Carl von Ossietzky

Öffnungszeiten heute09.00 bis 24.00 Uhr alle Öffnungszeiten Leichte Sprache

Food and Bioproducts Processing : Transactions of the Institution of Chemical Engineers: Part C (1996-)

Availability: Nur für einen Teil der erschienenen Jahrgänge zugänglich.
Licensed Period: Elsevier DEAL Core Hybrid: Jg. 137 (2023) -   ReadMe
Licensed Period: Elsevier DEAL Freedom Collection: Jg. 74, H. 4 (1996) - Jg. 136 (2022)   ReadMe
Remaining Periods: Homepage of the journal
Homepage(s):
Fulltext available since: Volume 74 , H. 4 (1996)
Publisher: Institution of Chemical Engineers (IChemE) ; Elsevier
Search publishers open access policy in SHERPA/RoMEO
ZDB-ID: 2008001-3
Subject(s):
Tag(s): Lebensmitteltechnologie
E-ISSN(s): 1744-3571
P-ISSN(s): 0960-3085
Appearance: Volltext, Online und Druckausgabe
Costs: kostenpflichtig
Comment: Bis 1996 bei IChemE erschienen.
  List of participate institutions which offer full access.

Zur Fachübersicht

powered by EZB

Kontakt:

Bibliothekarische Auskunft


Öffnungszeiten: Mo-Fr 9-17
E-Mail: auskunft@sub.uni-hamburg.de
Telefon: +49 40/42838-2233
Telefax: +49 40/42838-3352