Agro-Food-Industry Hi Tech
Availability: | Frei zugänglich |
---|---|
Homepage(s): | |
Fulltext available since: | Volume 21 (2010) |
Publisher: |
Teknoscienze Search publishers open access policy in SHERPA/RoMEO |
ZDB-ID: | 2234714-8 |
Subject(s): | |
Tag(s): | Lebensmitteltechnologie |
E-ISSN(s): | 2035-4606 |
P-ISSN(s): | 1722-6996 |
Appearance: | Volltext, nur online |
Costs: | kostenlos |
Comment: | Komplette Ausgaben sind frei verfügbar. Einzelne Artikel sind nach persönlicher Registrierung frei zugänglich. Ab 2023 e-only. |
List of participate institutions which offer full access. |
Zur Fachübersicht
powered by EZB
Kontakt:
Öffnungszeiten: Mo-Fr 9-17
E-Mail:
auskunft@sub.uni-hamburg.de
Telefon:
+49 40/42838-2233
Telefax:
+49 40/42838-3352