Journal of Foodservice Business Research (Formerly: Journal of Restaurant and Foodservice Marketing)
Availability: | Nur für einen Teil der erschienenen Jahrgänge zugänglich. |
---|---|
Licensed Period: | Jg. 5, H. 1 (2002) - ReadMe |
Licensed Period: | Jg. 2, H. 2 (1997) - Jg. 4, H. 3 (2001) ReadMe |
Licensed Period: | Nationallizenz: Jg. 1 (1993) - Jg. 4, H. 2 (2000) ReadMe |
Remaining Periods: | Homepage of the journal |
Homepage(s): | |
Fulltext available since: | Volume 1 , H. 1 (1993) |
Publisher: |
Routledge, Taylor & Francis Group Search publishers open access policy in SHERPA/RoMEO |
ZDB-ID: | 2168781-X |
Subject(s): | Agrar- und Forstwissenschaft, Gartenbau, Ernährungs- und Haushaltswissenschaft, Wirtschaftswissenschaften |
Tag(s): | Agrarökonomie,Hotellerie und Gastronomie |
E-ISSN(s): | 1537-8039 |
P-ISSN(s): | 1052-214X, 1537-8020 |
Appearance: | Volltext, Online und Druckausgabe |
Costs: | kostenpflichtig |
List of participate institutions which offer full access. |
Zur Fachübersicht
powered by EZB
Kontakt:
Öffnungszeiten: Mo-Fr 9-17
E-Mail:
auskunft@sub.uni-hamburg.de
Telefon:
+49 40/42838-2233
Telefax:
+49 40/42838-3352