Nihon-Shokuhin-Kagaku-Gakkai-shi Ni-sho-ka-shi = Japanese Journal of Food Chemistry and Safety (älter als 12 Monate)
Availability: | Frei zugänglich |
---|---|
Homepage(s): | |
Fulltext available since: | Volume 1 (1995) |
Moving Wall: | Not the current 12 months |
Publisher: |
Japanese Society of Food Chemistry Search publishers open access policy in SHERPA/RoMEO |
ZDB-ID: | 2697062-4 |
Subject(s): | Agrar- und Forstwissenschaft, Gartenbau, Ernährungs- und Haushaltswissenschaft, Chemie und Pharmazie |
Tag(s): | Lebensmittelchemie |
E-ISSN(s): | 2189-6445 |
P-ISSN(s): | 1341-2094 |
Appearance: | Volltext, Online und Druckausgabe |
Costs: | kostenlos |
Zur Fachübersicht
powered by EZB
Kontakt:
Öffnungszeiten: Mo-Fr 9-17
E-Mail:
auskunft@sub.uni-hamburg.de
Telefon:
+49 40/42838-2233
Telefax:
+49 40/42838-3352