Agricultural and Food Engineering Technical Report
Availability: | Frei zugänglich |
---|---|
Homepage(s): | |
Fulltext available since: | Volume 1 (2005) |
Fulltext available until: | Volume 8 (2011) |
Publisher: |
Rome : FAO Search publishers open access policy in SHERPA/RoMEO |
ZDB-ID: | 2632247-X |
Subject(s): | Agrar- und Forstwissenschaft, Gartenbau, Ernährungs- und Haushaltswissenschaft, Chemie und Pharmazie |
Tag(s): | Agrartechnik,Lebensmitteltechnologie |
P-ISSN(s): | 1814-1137 |
Appearance: | Volltext, Online und Druckausgabe |
Costs: | kostenlos |
Zur Fachübersicht
powered by EZB
Kontakt:
Öffnungszeiten: Mo-Fr 9-17
E-Mail:
auskunft@sub.uni-hamburg.de
Telefon:
+49 40/42838-2233
Telefax:
+49 40/42838-3352