FAQ
© 2019 Staats- und Universitätsbibliothek
Hamburg, Carl von Ossietzky

Öffnungszeiten heute09.00 bis 24.00 Uhr alle Öffnungszeiten

Deutsch

Food Additives and Contaminants

Availability: Nur für einen Teil der erschienenen Jahrgänge zugänglich.
Licensed Period: Jg. 14, H. 1 (1997) - Jg. 24, H. 12 (2007)   ReadMe
Remaining Periods: Homepage of the journal
Fulltext: http://emedien3.sub.uni-hamburg.de/ezb/start?ezbid=169650&title=Food+A
Homepage(s):
Fulltext available since: Volume 1 , H. 1 (1984)
Fulltext available until: Volume 24 , H. 12 (2007)
Publisher: Taylor & Francis
ZDB-ID: 2016175-X
Subject(s):
E-ISSN(s): 1464-5122
P-ISSN(s): 0265-203X
Appearance: Volltext, Online und Druckausgabe
Costs: kostenpflichtig
Pricetype annotation: kostenlos mit Druckausgabe (Campuslizenz)
Comment: Fortsetzungen: 25.2008: Food Additives and Contaminants. Part A. Chemistry, Analysis, Control, Exposure and Risk Assessment ; 1.2008: Food Additives and Contaminants. Part B. Surveillance .
  List of participate institutions which offer full access.

Zur Fachübersicht

powered by EZB

Kontakt:

E-Medien (EZB)


E-Mail: ezb@sub.uni-hamburg.de