FAQ
© 2019 Staats- und Universitätsbibliothek
Hamburg, Carl von Ossietzky

Öffnungszeiten heute09.00 bis 24.00 Uhr alle Öffnungszeiten

Deutsch

Cereal Chemistry (1960-1996)

Availability: Frei zugänglich
Homepage(s):
Fulltext available since: Volume 37 (1960)
Fulltext available until: Volume 73 (1996)
Publisher: American Association of Cereal Chemists
ZDB-ID: 2016053-7
Subject(s): Land- und Forstwirtschaft. Gartenbau. Fischereiwirtschaft. Hauswirtschaft. Ernährung, Verfahrenstechnik, Biotechnologie, Lebensmitteltechnologie
E-ISSN(s): 0009-0352, 1943-3638
P-ISSN(s): 0009-0352
Appearance: retrodigitalisiert
Costs: kostenlos
Comment: Open Access! Open access legacy articles are provided through a partnership with the University of Wisconsin, Madison and generous contributions from Virginia Dare, EnviroLogix Inc., and Vitamins, Inc. Please check back, legacy content will be posted as it becomes available.
Print Available:
(Source: ZDB)
  • Titel: Cereal chemistry
  • Inventory: 27.1950 - 73.1996
  • Signature: Y/13168
  • Location: Hamburg SUB
  • Titel: Cereal chemistry
  • Inventory: 67.1990 - 70.1993
  • Signature: Z-Cer/1
  • Location: Hamburg FachbBib. Bio.

Zur Fachübersicht

powered by EZB

Kontakt:

E-Medien (EZB)


E-Mail: ezb@sub.uni-hamburg.de