FAQ
© 2021 Staats- und Universitätsbibliothek
Hamburg, Carl von Ossietzky

Öffnungszeiten heute11.00 bis 20.00 Uhr alle Öffnungszeiten CoVid-19 / Serviceinformation

Deutsch

Agro-Food-Industry Hi Tech

Availability: For your location not accessible in fulltext. In part, you get access to abstracts or tables of contents
Homepage(s):
Fulltext available since: Volume 15 , H. 1 (2004)
Publisher: Teknoscienze
ZDB-ID: 2234714-8
Subject(s): Process Engineering, Biotechnology
P-ISSN(s): 1120-6012
Appearance: Fulltext, online and print
Costs: subject to fee
Comment: Aktuelle Ausgabe nach persönlicher Registrierung frei zugänglich, Zugriff auf das Archiv nur für Abonnenten.
  List of participate institutions which offer full access.

Zur Fachübersicht

powered by EZB

Kontakt:

Bibliothekarische Auskunft


Öffnungszeiten: telefonisch Mo-Fr 9-18, persönlich 11-18
E-Mail: auskunft@sub.uni-hamburg.de
Telefon: +49 40/42838-2233
Telefax: +49 40/42838-3352