FAQ
© 2020 Staats- und Universitätsbibliothek
Hamburg, Carl von Ossietzky

Öffnungszeiten heute11.00 bis 22.00 Uhr alle Öffnungszeiten CoVid-19 / Serviceinformation

Deutsch

Journal of Food & Nutrition Research

Availability: Freely accessible
Homepage(s):
Fulltext available since: Volume 1 , H. 1 (1962)
Publisher: VÚP Food Research Institute NAFC
ZDB-ID: 2571521-5
Title history:
  • 2927534-9
  • in the period: Volume 1, number 1 (1962)-volume 44, number 1/2 (2005)
  • 1962-2005
  • Bulletin potravinarského výskumú
  • 2571521-5
  • in the period: Volume 45, number 1 (2006)-
  • 2006-
  • Journal of Food & Nutrition Research
Subject(s): Chemistry and Pharmacology, Medicine
E-ISSN(s): 1338-4260
P-ISSN(s): 1336-8672
Appearance: Fulltext, online and print
Costs: free of charge
  List of participate institutions which offer full access.

Zur Fachübersicht

powered by EZB

Kontakt:

Bibliothekarische Auskunft


Öffnungszeiten: telefonisch Mo-Fr 9-18, persönlich 11-18
E-Mail: auskunft@sub.uni-hamburg.de
Telefon: +49 40/42838-2233
Telefax: +49 40/42838-3352