FAQ
© 2020 Staats- und Universitätsbibliothek
Hamburg, Carl von Ossietzky

Öffnungszeiten heute11.00 bis 22.00 Uhr alle Öffnungszeiten CoVid-19 / Serviceinformation

Deutsch

Fleischwirtschaft

Availability: For your location not accessible in fulltext. In part, you get access to abstracts or tables of contents
Homepage(s):
Fulltext available since: Volume 76 , H. 1 (1996)
Publisher: Deutscher Fachverlag
ZDB-ID: 2185560-2
Subject(s): Agriculture, Forestry etc., Economics, Law
P-ISSN(s): 0015-363X
Appearance: Fulltext, online and print
Costs: subject to fee
Print Available:
(Source: ZDB)
  • Titel: Fleischwirtschaft : von der Erzeugung bis zur Vermarktung von Lebensmitteln tierischen Ursprungs ; Organ des Bundesverbandes der Deutschen Fleischwarenindustrie e.V., Bonn
  • Inventory: [2.]1950 - [4.]1952; 5.1953 - 15.1963; 16=44.1964; 45.1965 - 70.1990
  • Signature: Y/12984
  • Location: Hamburg SUB
  List of participate institutions which offer full access.

Zur Fachübersicht

powered by EZB

Kontakt:

Bibliothekarische Auskunft


Öffnungszeiten: telefonisch Mo-Fr 9-18, persönlich 11-18
E-Mail: auskunft@sub.uni-hamburg.de
Telefon: +49 40/42838-2233
Telefax: +49 40/42838-3352